Articole/Άρθρα

                                                  Metoda  Theta – Healing

raluca

Metoda Theta “Theta Healing” este o metoda care ne permite accesarea subconstientului, in vederea schimbarii gandurilor si convingerilor care nu ne folosesc (cele negative). Denumirea de Theta provine de la  numele undelor cerebrale theta scoase in evidenta cu ajutorul aparatelor electroencefalografice. Exista 5 tipuri de unde cerebrale diferite: alfa, beta, theta, delta, gama. Aceste unde cerebrale ale mintii umane sunt in continua miscare:

a)undele alfa– stare de relaxare, meditatie, ”visare cu ochii deschisi”      

b)undele beta- cand gandim, discutam, comunicam              

c)undele delta- somn profund        

d)undele gamma-cand invatam si prelucram informatiile

e)undele theta-relaxare profunda, hipnoza, momentul dinaintea trezirii din starea de vis (somn) si momentul imediat intrarii in starea de vis.

Este o tehnica simpla de a intra constient in frecventa undelor theta si acolo ne conectam la Inalta Constiinta, care exista in noi si care strabate toata Creatia. Unii numesc aceasta Constiinta: Iisus, D-zeu, Allah, Buda, Iubire Suprema, Viata, Atoatecreatorul (Creatorul  A Tot Ceea Ce Exista). Gandurile si convingerile noastre sunt amplasate in constientul nostru in proportie de 5% si in subconstient in proportie de 95% . Deci suntem condusi de gandurile subconstientului fara sa ne dam seama. Prin schimbarea lor (cu ajutorul acestei tehnici, dar si a altora) ne schimbam atitudinea, starea de sanatate, realitatea, comportamentul. Putem trece de la starea de manie la starea de iubire neconditionata. Prin schimbarea lor ne schimbam frecventa. In ultimii anii oamenii de stiinta au observat ca Planeta Pamant a trecut de la o frecventa de 4-5 Hz la o frecventa de 11-12Hz si din punctul meu de vedere este important ca si oamenii sa atinga frecvente mai inalte pentru a tine pasul cu Planeta Mama. Schimbandu-ne frecventa, atragem in viata noastra oameni si situatii de o frecventa mai mare. De ex.: daca ne e frica de hoti, sigur ii vom atrage in viata noastra. Daca ne eliberam de aceasta frica, frecventa noastra creste si nu se poate intrepatrunde cu frecventa joasa a hotului. Ca sa fim fericiti este important sa avem convingeri, ganduri, sentimente pozitive. Daca avem convingerea: ”Trebuie sa ma sacrific ca sa ajut lumea”,”Trebuie sa salvez lumea”, o putem schimba cu ”Sunt in perfecta armonie si in perfect echilibru”. Aceasta schimbare a convingerii este facuta pe parcursul a unui minut, prin aceasta tehnica. Din momentul schimbarii convingerii negative, intram pe un drum nou al vietii noastre in care privim cu alti ochi lumea, vedem armonia in noi si in ceilalti, iar cei ce nu au atins armonia lor interioara ii putem ajuta prin perspectiva echilibrului si armoniei ce exista in viata noastra. METODA a fost elaborata de VIANNA STIBAL cu ajutorul Creatorului. In Romania metoda a fost adusa de catre Cristina G.Hlusak cu ajutorul Lui Dumnezeuhttp://www.thethetatree.com/the-theta-tree/cristina-g-hlusak.html . In Grecia  metoda a fost adusa de Maria Telidou, cu ajutorul Lui Dumnezeu :http://www.thetahealinggreece.com/ . Si tot cu ajutorul  lui DUMNEZEU imi ofer ajutorul celor care au nevoie si carora sunt indrumati catre mine. Va  multumesc si ITI MULTUMESC!

    Luca Raluca, absolventa a cursurilor “THETA HEALING ADN-de baza”,  “THETA HEALING AND-avansat, ”THETA HEALING-Manifestare si Abundenta”   

 

http://www.youtube.com/watch?v=l6loqrUwbeU

One response

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: